مبانی رمزشناسی و تحلیل رمز؛ پیادهسازی الگوریتمهای رمزنگاری و حملات مرتبط؛ پروتکلهای امنیتی؛ روشها و مدلهای امنیتی؛ امنیت شبکه؛ امنیت رایانش؛ مدیریت امنیت و حریم خصوصی؛ پنهانسازی اطلاعات؛ جرمیابی دیجیتال و هموضوعات نوین در رمزنگاری و امنیت سایبری محورهای اصلی کنفرانس مذکور هستند.
مطابق برنامهریزی، دریافت مقالات در دو مرحله پاییز ۱۴۰3 و بهار ۱۴۰4 انجام میشود.
تاریخهای کلیدی فراخوان پاییز به شرح زیر است:
- مهلت ارسال مقالات: 1بهمنماه۱۴۰3
- اعلام نتایج داوری: 15 اسفندماه ۱۴۰3
مقالات پذیرفتهشده در این کنفرانس به صورت حضوری ارائه خواهند شد. همچنین مقالات فارسی در شماره ویژه دو فصلنامه علمی منادی امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات (افتا) و مقالات انگلیسی در شماره ویژه مجله بینالمللی ISeCure منتشر خواهند شد.
دانشگاه شهید بهشتی با بهرهگیری از تجربیات ارزشمند در زمینه امنیت اطلاعات و رمزشناسی، از سال ۱۳۹۴ دوره کارشناسی ارشد رشته مخابرات امن و رمزنگاری را برگزار کرده است. همچنین این دانشگاه در سالهای گذشته میزبان رویدادهای مهمی مانند کنفرانس بینالمللی انجمن رمز ایران در سال ۱۳۹۵، کارگاه بینالمللی Foundation of Cryptography با حضور پژوهشگران خارجی، سمینارهای تخصصی حوزه رمزنگاری و امنیت، و سه دوره مدرسه بینالمللی انجمن رمز ایران در سالهای اخیر بوده است.
دبیران اجرایی این دوره از کنفرانس، دکتر هادی سلیمانی و دکتر فرخلقا معظمی از اعضای هیأت علمی پژوهشکده فضای مجازی دانشگاه شهید بهشتی هستند. دبیران کمیته علمی نیز دکتر حمید ملا از دانشگاه اصفهان و دکتر معصومه صفخانی از دانشگاه شهید رجایی هستند.
از استادان، پژوهشگران و دانشجویان دعوت میشود با ارسال مقالات ارزشمند خود در این رویداد علمی شرکت کرده و این فرصت را برای به اشتراکگذاری دانش و تجربیات خود از دست ندهند.
برای اطلاعات بیشتر و ارسال مقالات، به وبسایت کنفرانس مراجعه نمایید: https://iscisc2025.sbu.ac.ir